Ключарско ателие “СИГУРНОСТ”
е вече online

Ключарско ателие

Представяме нашия бизнес пред света

С високо вдигната глава обявяваме, че вече съществуваме и в онлайн пространството. Нашият сайт https://kluch.bg е гордост за екипа на Ключарско ателие “СИГУРНОСТ”.
Вече може да ни намерите лесно, само с няколко клика. В удобно за вас време ще можете да се информирате за нашите услуги. Целта ни е максимално да улесним нашите клиенти и разбира се комуникацията да става бързо, лесно и удобно.Повече за нашите услуги и контакти ще можете да прочетете в статията.

Услуги

Услугите, които предлагаме са основните, които сме придобили с годините. Занаята, който развиваме е придобит от нашите предци и е надграден в тенденция с развиващите се технологии. Ние от Ключарско ателие „СИГУРНОСТ“ се стремим да се адаптираме към иновацийте в ключарския занаят. Услугите, които предлагаме са:

Ключарски услуги
Автоключарски услуги
Стоки от производител

История за нас

В секцията за нас можете да намерите нашия път, по който фирмата се е развила, нашите ценности, мисия и визия. С разбиране на сферата на нашия бизнес, градим доверие, което е най-важното за нас. И както всеки израства с годините, ние сме изградили естесвен път на растеж и развитие.

Контакти

За да сме мобилни, направихме нашия сайт с много любов и се радваме да го представим пред нашите клиенти. Нашият офис продължава да се намира на адрес бул. Македония, ул. „Лазар Маджаров“ 2, Пловдив, а за директна връзка с нашия майстор ключар за Пловдив може да позвъните директно на телефон: 088 902 1859 Рангел.
Последвайте ни и в нашата фейсбук страница.Благодарим Ви за доверието, екипа на Ключарско ателие „СИГУРНОСТ“


Facebook

РАЙОНИ, КОИТО ОБСЛУЖВАМЕ

Беломорски, Въстанически, Гагарин, ИзгревКаменица 1, Каменица 2, Коматево, Кършияка, Мараша, Младежки хълм, Прослав, Съдийски, Тракия, Христо Смирненски, Център, Южен

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник: 9:30 – 18:30
Вторник: 9:30 – 18:30
Сряда: 9:30 – 18:30
Четвъртък: 9:30 – 18:30
Петък: 9:30 – 18:30
Събота: 9:30 – 15:30
Неделя: почивен ден

УСЛУГИ

Битови услуги
Авто услуги
Стоки от производител
За нас

КОНТАКТИ

Рангел Илиев
Телефон за контакт: 088 902 1859

АДРЕС: Локалното на бул. Македония, ул. „Лазар Маджаров“ 2, Пловдив

Email: office@kluch.bg

Политика за защита на личните данни

Вашият коментар